με ταχύτητα και αξιοπιστία, απόλυτα προσαρμοσμένες υπηρεσίες

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Έχουμε δημιουργήσει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που εξυπηρετούν τις σημερινές ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων.
Επιλέξτε μία υπηρεσία ή συνδυάστε κάποιες από τις παρακάτω που εξυπηρετούν τις δικές σας ανάγκες.

NEXT DAY

Παράδοση εντός πόλης την επόμενη ημέρα

Παραλαμβάνουμε κατόπιν συνεννόησης από τον τόπο παραλαβής το φάκελο ή το δέμα και το παραδίδουμε στον παραλήπτη την επόμενη εργάσιμη ημέρα έως τις 17:00.

Για την ανάθεση της αποστολής επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας ή καταχωρήστε τα στοιχεία στη φόρμα που θα βρείτε στην αρχική σελίδα.

SAME DAY

Παραλαβή και παράδοση την ίδια ημέρα

Επιλέξτε την υπηρεσία αυθημερόν αποστολής φακέλων ή δεμάτων τις ημέρες που η άμεση παράδοση τους κρίνεται σημαντική. Παραδίδουμε σε δημόσιες υπηρεσίες, σε επιχειρήσεις και σε ιδιώτες. 

Καλέστε μας άμεσα για να ελέγξουμε τη διαθεσιμότητα των οχημάτων στην περιοχή σας ή καταχωρήστε τα στοιχεία στη φόρμα που θα βρείτε στην αρχική σελίδα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

SUPPORT

Επίδοση το Σάββατο ή εκτός ωραρίου

Είμαστε κοντά σας για να διεκπεραιώσουμε τις αποστολές φακέλων ή δεμάτων ακόμα και τα Σάββατα ή σε ώρες εκτός ωραρίου.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

MASSIVE

Παραλαβή και παράδοση αποστολών σε παλέτες

Εξυπηρετούμε ογκώδεις αποστολές τοποθετημένες σε 1 ή 2 παλέτες συνολικού βάρους 650kg. Αυτή η υπηρεσία απευθύνεται κυρίως σε βιοτεχνίες ή εταιρείες που επιθυμούν να στείλουν το εμπόρευμα τους άμεσα, με ασφάλεια και υπευθυνότητα.

ALL IN ONE

Παράδοση μαζικών αποστολών σε 1 ή περισσότερα σημεία

Έχετε παραπάνω από μία αποστολή μέσα στην ημέρα; Επιλέξτε αυτή την υπηρεσία, ελέγξτε το κόστος και επωφεληθείτε. Με συνέπεια, ταχύτητα και υπευθυνότητα οι αποστολές σας θα παραδοθούν στον προορισμό τους όπως μας ζητήσετε.

ALL OVER

Παράδοση αποστολών σε απομακρυσμένες περιοχές κ.λπ.

Παραδίδουμε τις αποστολές σας σε απομακρυσμένες περιοχές (Ασπρόπυργος, Κορωπί, Παιανία κλπ.), σε αεροδρόμια, λιμάνια και πρακτορεία. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

PARTNER

Συνεργασία με κωδικό πελάτη και ειδικό τιμοκατάλογο

Επικοινωνήστε μαζί μας αν χρειάζεστε ένα μόνιμο συνεργάτη για τις αποστολές των εμπορευμάτων σας. Μαζί θα ετοιμάσουμε ένα νέο τιμοκατάλογο για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Είσπραξη χρημάτων / Αντικαταβολές / Αγορές προϊόντων

Αναλαμβάνουμε σε συνδυασμό με μία από τις παραπάνω υπηρεσίες την είσπραξη χρημάτων, την πληρωμή με αντικαταβολή καθώς και την αγορά προϊόντων. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.