Με ταχύτητα και αξιοπιστία, απόλυτα προσαρμοσμένες υπηρεσίες

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Προσφέρουμε μια ποικιλία υπηρεσιών που προσαρμόζονται στις σύγχρονες απαιτήσεις, τόσο ιδιωτών, όσο και επιχειρήσεων.
Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις παρακάτω υπηρεσίες ή να συνδυάσετε περισσότερες.

SAME DAY

Παραλαβή και παράδοση αποστολών την ίδια ημέρα

Επιλέξτε την υπηρεσία αυθημερόν αποστολής φακέλων ή δεμάτων τις ημέρες που η άμεση παράδοση τους κρίνεται σημαντική. Παραδίδουμε σε δημόσιες υπηρεσίες, σε επιχειρήσεις και σε ιδιώτες.

Παραδίδουμε τις αποστολές σας και σε απομακρυσμένες περιοχές (Ασπρόπυργος, Κορωπί, Παιανία κ.α.), σε αεροδρόμια, λιμάνια κ.λ.π.

Καλέστε μας άμεσα για να ελέγξουμε τη διαθεσιμότητα των οχημάτων στην περιοχή σας.

MASSIVE

Παραλαβή και παράδοση αποστολών σε παλέτες

Εξυπηρετούμε ογκώδεις αποστολές, τοποθετημένες σε 1 ή 2 παλέτες, συνολικού βάρους 650kg. Αυτή η υπηρεσία απευθύνεται, κυρίως, σε βιοτεχνίες ή εταιρείες που επιθυμούν να στείλουν το εμπόρευμα τους άμεσα, με ασφάλεια και υπευθυνότητα στον τελικό πελάτη, εντός Αττικής ή σε συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία με προορισμό άλλες πόλεις της Ελλάδας.

ALL IN ONE

Παράδοση μαζικών αποστολών σε ένα ή περισσότερα σημεία

Έχετε παραπάνω από μία αποστολή μέσα στην ημέρα; Επιλέξτε αυτή την υπηρεσία, ενημερωθείτε για το συνολικό κόστος και επωφεληθείτε. Με συνέπεια, ταχύτητα και υπευθυνότητα, οι αποστολές σας θα παραδοθούν στον προορισμό τους, όπως μας ζητήσετε.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Είσπραξη χρημάτων / Αντικαταβολές / Αγορές προϊόντων

Αναλαμβάνουμε σε συνδυασμό με μία από τις παραπάνω υπηρεσίες, την είσπραξη χρημάτων, την πληρωμή με αντικαταβολή καθώς και την αγορά προϊόντων. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.